Cum se creează o sală de fitness?

Dar este scump! Și, în plus, nicio sală de fitness din viață nu se va potrivi în micul dvs. apartament confortabil. Dar, de fapt, nu aveți nevoie de mult spațiu și bani.

Mobirise

Cum se creează o sală de fitness?

Cum se creează o sală de fitness?

Ești norocos dacă ai o cameră mare sau spațioasă sau un garaj care să se potrivească cu o bandă de alergat, o mașină de canotaj și o mașină de rezistență multifuncțională. Dar majoritatea dintre noi nu avem prea mult spațiu în apartamentul nostru, iar acest articol este doar pentru astfel de cazuri.

O sală de gimnastică la domiciliu este o investiție foarte plină de satisfacții. Dacă ești o persoană ocupată, atunci probabil că ai întotdeauna un motiv să nu mergi la un club de fitness. Între timp, exercițiile fizice regulate sunt foarte importante - nu numai pentru pierderea rapidă în greutate, ci și pentru întărirea sănătății, a mușchilor și a oaselor și pentru combaterea eficientă a stresului.

Mobirise

Kettlebell

Kettlebell

Unul dintre cele mai esențiale echipamente pentru orice sală de fitness. Kettlebells sunt versatile și foarte eficiente. Puteți face totul, de la ghemuit până la flotări cu ele. În timpul unui antrenament cu kettlebell, corpul tău arde până la 20 de calorii pe minut - comparabil cu efectul de a alerga timp de 6 minute.


Exercițiile Kettlebell vizează toate grupele musculare de la cap până la picioare, întărind în primul rând nucleul și îmbunătățind flexibilitatea. Un kettlebell de 2 kg este o opțiune bună pentru începători. Atât bărbații, cât și femeile sunt încurajați să încorporeze antrenamentul cu kettlebell în programul lor sportiv. Principalul lucru este să găsești greutatea care ți se potrivește.

Mobirise

Gantere

Gantere

O varietate de exerciții cu gantere pur și simplu nu contează. În plus, sunt destul de ieftine și pot fi utilizate la orice nivel de antrenament - greutatea este ușor de ales pentru tine. Cel mai bine este să luați gantere hexagonale acoperite cu cauciuc - acestea vă vor rezista mult timp și sunt confortabile la lucru. Nu va strica să cumpărați gantere cu greutăți diferite pentru exerciții de complexitate și concentrare diferite.

Mobirise

Mini trambulină

Mini trambulină

Antrenamentul cu trambulină lucrează mușchii de la coroană până la tocuri. Un remediu eficient și distractiv pentru excesul de greutate care menține corpul într-o formă bună. Saltul cu trambulină este inofensiv pentru mușchi și articulații, făcându-l ideal pentru cei care se recuperează după rănire.


Știați că sărirea pe o trambulină este cu 68% mai eficientă decât alergarea? De asemenea, tonifică mușchii și întăresc scheletul, îmbunătățesc echilibrul și postura și luptă bine împotriva celulitei. Le puteți face și în timp ce vizionați filmul preferat. Ispititor, nu-i așa?

Când săriți pe o trambulină, includeți gantere în antrenament.

Mobirise

Inel ponderat

Inel ponderat

Cercul nu este doar pentru fetițe! Răsucirea cercului te ajută să arzi mai multe calorii decât orice alt exercițiu anaerob, îți lucrează talia și șoldurile pentru a te ajuta să pierzi grăsime și, de asemenea, îți lucrează bine mușchii nucleului.

Nu vă mirați dacă după prima ședință găsiți mici vânătăi pe coapse - acest lucru va trece în curând și nu se va mai întâmpla. Cercul este ușor de depozitat în apartament - în spatele canapelei sau sub pat și, dacă nu îl folosiți mult timp, poate fi demontat și îndepărtat.

Mobirise

Barbell

Barbell

Ce este o sală de fitness fără barbell? Spre deosebire de aparatele de exerciții, ganterele și o bară forțează mușchii să lucreze mai mult și necesită mai multă stabilitate și echilibru. Bara este excelentă pentru exerciții cum ar fi genuflexiuni, lunges și deadlifts - desigur, lista continuă. Bara este bună de utilizat atunci când trebuie să pompați un anumit grup muscular.

Iată câteva exerciții cu bile. Principalul lucru nu este să te supraestimezi, altfel te poți răni.


Desigur, nu puteți obține tot ce aveți nevoie dintr-un singur set de scoici. În timp, ne putem plictisi de toate, corpul se va obișnui cu aceleași exerciții, motiv pentru care trebuie să alternați scoici și exerciții, precum și să introduceți altele noi.


Începeți antrenamentul cu sesiuni de 30 de minute de trei ori pe săptămână, crescând treptat durata, intensitatea și dificultatea. Adunați-vă prietenii și exersați împreună - este motivant! Găsiți un antrenor pentru a practica eficient chiar și acasă. Și, în cele din urmă, amintiți-vă: nu este deloc necesar să cumpărați toate echipamentele, vă puteți antrena cu o singură coajă, adăugând altele noi atunci când apare oportunitatea și nevoia. Așadar, în timp, nu veți observa cum va apărea o sală de fitness acasă.


Contacte

© Copyright 2021 - All Rights Reserved

Develop a free web page with Mobirise